Fietsknooppunten netwerk

Via het Fietsknooppuntennetwerk geraak je op Einhoven.
Knooppunt 91 ligt centraal in Einhoven.

Sinds juni 2006 is het fietsknooppuntennetwerk van de provincie Antwerpen helemaal af. Daardoor is het  meteen ook het grootste fietsnetwerk van Europa. Het telt precies 2.750 kilometer fietspaden, in twee richtingen bewegwijzerd. Samen dus goed voor 5.500 kilometer bewegwijzering!

Voortaan kunt u dus in alle 70 gemeenten van de provincie Antwerpen aanpikken bij het netwerk: van Essen tot Balen, van Bornem tot Ravels en van Baarle tot Heist-op-den-Berg. Het fietsknooppuntennetwerk serveert bovendien niet alleen talloze fietstochtjes, maar loodst u ook naar vele niet-te-missen attracties, fotogenieke hoekjes en bijzondere monumenten.

Bent u eventjes moe gefietst, dan wijzen de borden u graag de weg naar een van de 213 horecazaken die reeds het label 'fietsvriendelijke horecazaak' kregen.

Begint het ook bij u te kriebelen en wilt u deze fietsroutes graag eens uitproberen? Dan kunt u in onze loketdiensten en in het gemeentehuis terecht voor de vier fietskaarten, die het volledige fietsknooppuntennetwerk van onze provincie in kaart brengen. Naast een up-to-date overzicht van het netwerk, vindt u op deze nieuwe kaarten ook alle straatnamen terug.

Links

Fietsnet: de Fietsrouteplanner voor de Knooppunten

Fietsknooppuntennetwerk - Antwerpse Kempen